VALT JOBB

Signaltekniker till Göteborg


Ansök här

 
 
Vi söker nu signaltekniker till vårt underhållskontrakt i Göteborg.              
 
Som signaltekniker arbetar du med underhåll och felavhjälpning av järnvägens signalsystem.  
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på obekväm arbetstid förekommer och beredskap i hemmet kan förekomma.  
 
Krav:  
3-årigt el-gymnasium eller motsvarande el-utbildning  
Körkort B  
Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen  
 
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs även att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven.   
 
Meriterande: Grundläggande utbildning i signalteknik, SoS-Ledare, TSM A, E, L-skydd. SISÄ-behörighet samt ett par års yrkeserfarenhet inom teknikområdet.               
 
Personliga egenskaper  
För att passa in hos oss ställer du dig bakom vår värdegrund RÄLS, som står för Respekt, Ärlighet, Lita på samt att arbeta Säkert. Vi tror att du som söker är en problemlösare och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med processen från början till slut. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Skicka in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
För frågor kontaktar du Marcus Ericsson, Platschef för El och Signal. Honom når du på
email: marcus.ericsson@strukton.se
 
Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.  
 
          
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2019-06-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp