VALT JOBB

Signaltekniker till Region Syd, Malmö


Ansök här

Driven signaltekniker till erfaret gäng i Malmö!

Är du utbildad inom signalteknik och vill ta steget vidare i karriären?
Eller är yrkeskunnig signaltekniker och på jakt efter nya möjligheter?


Strukton Rail söker nu en driven signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt i Malmö C, med omnejd. Kontraktet omfattar såväl förebyggande underhållsåtgärder som akut felavhjälpning, och du kommer att bl.a. få arbeta med växelunderhåll, olika typer av egenkontroller etc.
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet sker i skift varannan vecka (7/7) förlagt på såväl dag- som nattetid. Jour på arbetsplatsen vid skiftbyten förekommer.


Vi erbjuder:
Hos Platschef Evelina och Arbetsledare Fredrika möts du av en tydlig struktur, med stora möjligheter till att ta eget ansvar för ditt arbete. Du blir delaktig i ett drivet och problemlösande gäng, med bred erfarenhet inom yrket. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som: 
• Har gått 3-årigt El-gymnasium, eller motsvarande El-utbildning.
• Gått grundläggande signalteknisk utbildning, med behörighet BASÄ-VISTA.
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
• Innehar körkort B.


Det är meriterande om du har:
• Något eller några års arbetslivserfarenhet inom signalteknik.
• Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, t.ex. SISÄ.
• Giltig behörighet TSM eller SOS-ledare.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

 

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är driven och nyfiken på att lära dig nytt, samt har en problemlösande förmåga.
Du har ett stort fokus på samarbete, trivs med att arbeta i grupp och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs och arbetar på. Eftersom det ibland kan bli snabba förändringar i planeringen behöver du vara flexibel och öppen för förändringar.


Start: Omgående, enl. ök.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Syd, med placering i Malmö C.
Vid frågor gällande tjänsten: Arbetsledare Fredrika Wihdén, Fredrika.Wihden@Strukton.se

 
Välkommen med din ansökan! 

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö C

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp