VALT JOBB

Signaltekniker till Stockholms Lokalbanor!


Ansök här

Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar? 

Eller arbetar du som elektriker och vill utvecklas i en spännande och växande bransch? 

Strukton Rail söker nu signaltekniker till våra drift- och underhållskontrakt i Stockholm på våra lokalbanor Lidingöbanan, Spårväg City och Roslagsbanan, med utgångspunkt på vår etablering i Mörby. Arbetet omfattar såväl förebyggande underhållsåtgärder, akut felavhjälpning och arbete i projekt. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer. 

Vi erbjuder: 

Hos oss blir du delaktig i ett mångfasetterat och engagerat gäng med blandad erfarenhet inom yrket och brett åldersspann, som arbetar tillsammans för att förbättra resenärernas upplevelse i Stockholms lokaltrafik. Du kommer även få möjligheten att lära dig att arbeta på banor med blandad teknik som kommer att utveckla din nuvarande kompentens.  

Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

Vi söker dig som har: 

  •  3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning 
  •  Arbetat som elektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber, tele etc. 
  •  Körkort B är ett krav 
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen eller för att vistas i SL´s anläggningar 

Det är meriterande om du har: 

  • Behörig att arbeta i SL´s anläggningar 
  •  Yrkeserfarenhet inom området signalteknik. 
  • Grundläggande signalutbildning. 
  • Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande. 

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  

Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  

Personliga egenskaper:   

Vi ser att du är person som är nyfiken och driven att lära dig våra banor med tillhörande teknik. Med stort fokus på samarbete, kvalitet och effektivitet. Eftersom det ibland kan bli snabba förändringar i planeringen behöver du vara flexibel och öppen för förändringar. Du ska även trivas med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

Start: Omgående 
Omfattning: Heltid   
Plats: Mörby

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta: Tove Ek, arbetsledare, tel 0104805105

Välkommen med din ansökan! 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Mörby

Strukton

Ansök senast 2020-08-16T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp