VALT JOBB

Signaltekniker till Strukton Rail, Stockholm Syd


Ansök här

Jobbar du som signaltekniker idag och är på jakt efter nya utmaningar?
Eller är du utbildad inom signalteknik och redo för nästa steg i karriären?


Strukton Rail växer och söker nu ytterligare två signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt i Stockholms Syd, med placering i Södertälje. Tjänsten omfattar underhållsarbete av signalanläggningen, såsom underhåll av växlar, vägskydd, ställverk etc.
T
jänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid, samt att helg arbete och beredskap i hemmet förekommer.

Hos arbetsledare Hans Gustavsson blir du delaktig i ett sammansvetsat gäng, som alltid ställer upp för varandra och arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål.b Som anställd på Strukton Rail är du med och bidra till Sveriges infrastruktur och en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar inte på spåren utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal Benify, med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag samt personlig pensionsrådgivning.


Vi söker dig som:
• Har grundläggande signalutbildning samt nått/några års yrkeserfarenhet inom området.
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
• Datakunnig samt innehar B-körkort. 

 Det är meriterande om du dessutom:
• Är SoS-Ledare, TSM, innehar A, E, L, S – skydd eller är SISÄ behörig.
•  Har 3-årigt El-gymnasium, eller motsvarande el-utbildning, i grunden.

• Är bosatt i närområdet kring Stockholm Syd (Älvsjö-Gnesta), då beredskap förekommer.

 För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Vem är du?
Vi ser att du är en social och positiv person som värna om en öppen dialog mellan kollegor, inte är rädd för att fråga och samarbetar väl med andra teknikgrupper. Då arbetet omfattar felavhjälpning behöver du vara problemlösande, självgående, bra på att läsa ritningar samt inte tveka för att hoppa in och ta i där det behövs. Då arbetet sker på en hårt trafikerad sträcka med mycket aktivitet ser vi att du är tydlig, stresstålig samt har ett högt säkerhetstänk.
Du behöver även ha förmågan att dokumentera och felrapportera efter dina insatser.


Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, placering i Södertälje.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Hans Gustavsson, Hans.gustavsson@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

 

Södertälje

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp