VALT JOBB

Signaltekniker till Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

 

Är du signaltekniker inom järnväg och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar du som elektriker inom larm, installation, automation eller styr och vill
utvecklas i en spännande bransch?

Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt drift- och underhållskontakt på Tunnelbanan i Stockholm med utgångspunkt i Västberga. Tjänsten omfattar såväl förebyggande underhållsarbete som felavhjälpande insatser på signalsystemet samt elsäkerhetsarbeten och skötsel av tunnelbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid (80/20), helg och beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Oscar och Arbetsledare Mohamed blir du delaktig i ett drivet, sammansvetsat och engagerat gäng som arbetar hårt tillsammans för att få Stockholms tunnelbanan att rulla. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektiv/järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc.

Vi söker dig som har:
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
• Arbetat som installations-, automations- eller industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber eller tele.
• Innehar körkort B samt har goda kunskaper i svenska - av säkerhetsskäl för arbete i SL´s anläggningar.

Det är meriterande om du har:
• Grundläggande signalutbildning.
• Yrkeserfarenhet inom el/signalteknik i järnvägsbranschen.
• Spårbehörighetsutbildning på SL/TF banor.
• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är flexibel och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs, samt är eftertänksam med högt säkerhetstänk. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående/enl ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga.
Kontakt vid frågor gällande tjänsten: Arbetsledare Mohamed Keita, mohamed.keita@strukton.se

Välkommen med din ansökan!

 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-11-01T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp