VALT JOBB

Spårsvetsare sökes till Stockholms lokalbanor!


Ansök här

Är du spårsvetsare inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar du med svets inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu drivna spårsvetsare våra drift- och underhållskontrakt i Stockholm på våra lokalbanor Lidingöbanan, Spårväg City och Roslagsbanan, med utgångspunkt på vår etablering i Mörby. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser i spårmiljö. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid. Helgarbete samt beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett väl sammansvetsat kompetent arbetslag, i en tillåtande atmosfär där det är högt i tak och kamratlig stämning.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:

  •  Trafikverkets grundläggande utbildning i skarvsvetsning alt. några års erfarenhet av bygg och anläggning.
  • Några års erfarenhet av arbete som spårsvetsare.
  • Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.
  • Har B-körkort. 
  •  Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på att vistas i SL´s anläggningar.

Det är meriterande om du har:

  • Yrkeserfarenhet av arbete på järnväg.
  • Utbildning och/eller erfarenhet av pålägg/form/termitsvetsning.
  • Behörighet att vistas i SL:s anläggningar.

Personliga egenskaper:  
Vi ser att du är en engagerad och självgående person. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Öst, Mörby.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta arbetsledare Maya Rollfelt på Maya.Rollfelt@Strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Mörby

Strukton

Ansök senast 2019-11-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp