VALT JOBB

Spårsvetsare till Region Syd


Ansök här

Svetskunnig till Industrispår i Malmö!

Är du utbildad spårsvetsare och vill ta steget vidare i karriären?
Eller är yrkeskunnig järnvägssvetsare och du på jakt efter nya utmaningar/möjligheter?

​Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu förstärkning med 1st driven spårsvetsare till Malmö. Tjänsten innebär arbete med skarv- och påsvetsning, samt att bantekniska arbetsuppgifter förekommer. Arbetet omfattar främst vår verksamhet som jobbar med sidospår, dvs spår som ej tillhör trafikverket, ex. hamnar, kommuner, större industrier mm. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt stärkande/utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete nattetid samt helgarbete och jour kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Jan blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng med yrkeskunniga och erfarna kollegor. och gillar att arbeta med kroppen. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnväg! Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:

• Grundläggande utbildning som spårsvetsare, med skarvsvetsning och påläggsvetsning.

• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.

• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen. 

• Har B-körkort, vi ser gärna att du även har C-körkort.

Det är meriterande om du har:

• Giltig behörighet TSM eller SOS-ledare.

• Giltig behörighet för att enskilt vistas i spår, Basävista.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Personliga egenskaper
Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Syd, med placering i Malmö. Resor inom södra Sverige kan förekomma.
Vid frågor gällande tjänsten: Platschef Jan Hörberg, jan.horberg@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp