VALT JOBB

Spårsvetsare till Södra Stambanan - Alvesta


Ansök här

Är du Bantekniker inom järnvägen med kompetens som Spårsvets och på jakt efter nya utmaningar? 

Eller arbetar du inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en ständigt växande bransch? 

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu drivna bantekniker till vårt Drift och Underhållskontrakt Södra Stambanan 2 med placering i Alvesta. Arbetet omfattar såväl att utföra  förebyggande underhållsåtgärder och service av spåranläggningen samt akut felavhjälpning på och i spårområdet. Beredskap ingår som en del av arbetet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer. 

Vi erbjuder: 
Hos vår Platschef Rikard Hallgren blir du delaktig i ett drivet och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektiv/järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

Vi söker dig som: 

• Grundläggande banteknisk utbildning alt. några års erfarenhet av bygg och anläggning. 

• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete. 

• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen i Trafikverkets anläggningar. 

• Har körkort B., meriterande om du även har C. 

* Ett par års erfarenhet inom denna yrkeskategori.

Det är meriterande om du har: 

• Behörighet att vistas i spår Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA). 


Vi ser det som mycket meriterande om du har en utbildning som Spårsvetsare. Altenrativt en ambition att utbildas inom området.
 

Personliga egenskaper:  
Vi ser att du kan ta egna initiativ, jobba självgående, stabil och stresstålig. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.   
Plats: Region Syd med placering i Alvesta.

Då du beräknas arbeta i beredskap ser vi att du gärna bor i Alvesta, alternativt i närheten. 

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Rikard Hallgren 0104805879.


Välkommen med din ansökan! 
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Alvesta

Strukton

Ansök senast 2021-01-11T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp