VALT JOBB

Spårsvetsare till Strukton Rail, Malmö


Ansök här

Är du spårsvetsare inom järnvägen idag och känner dig redo för nya möjligheter?
Eller är du bantekniker med svetskunskap och/eller intresse redo för nästa steg?


Strukton Rail utökar och söker nu en spårsvetsare till vårt drift- och underhållskontrakt i Malmö. Arbetet omfattar förebyggande och felavhjälpande underhållsinsatser på t.ex. bangårdar och driftsplatser där du arbetar med att reparera och underhålla befintlig anläggning. Tjänsten avser tillsvidareanställning och du blir delaktig i Malmökontraktets patrull (jourgäng). Arbetet är förlagt på 7/7 schema, främst nattetid samt att helg förekommer, och utförs i lag om 2st. Tillträde under mars 2021.

Vi erbjuder:
Hos platschef Ola blir du delaktig i ett sammansvetsat gäng med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor och ersättningar enligt kollektivavtal. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Vi söker dig som:
• Innehar banteknisk grundutbildning samt trafikverkets grundläggande utbildning i skarvsvetsning och/eller pinnsvets.
• Har viss yrkeserfarenhet av arbete på järnväg.
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen
• Har B-körkort.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

 Det är meriterande om du har:
• Utbildning och/eller erfarenhet av termitsvetsning, påläggsvetsning och/eller rörtråd.
• Vi ser gärna att du även har C-körkort.

Personliga egenskaper  
Vi ser att du är handlingskraftig och gillar att få med din arbetsgrupp. Du har en positiv ”can do”-inställning som smittar av sig och du gillar att testa nya arbetssätt. För att trivas i tjänsten behöver du även vara flexibel och har inga problem med att ställa om för att hantera de snabba svängarna. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

Start: Mitten av mars 2021 eller enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Malmö.
Vid frågor gällande tjänsten: Platschef Ola Billing, ola.billing@strukton.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 
 

 

Malmö

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp