VALT JOBB

Strukton Rail söker Signaltekniker till Södra Stambanan 1!


Ansök här

Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar idag som elektriker inom larm, installation, automation etc. och vill utvecklas inom en spännande och växande bransch?

 Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt med utgångspunkt i Mjölby, Linköping eller Norrköping enligt överenskommelse. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.

Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammanhållet gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål.Som anställd på Strukton Rail är du med och bidra till Sveriges infrastruktur och en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar inte på spåren utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal Benify, med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:    

  • 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning
  • Körkort B    
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen  

 Det är meriterande om du dessutom har:

  • Grundläggande signalutbildning
  • Yrkeserfarenhet inom området signalteknik
  • SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd

 Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, så som SISÄ, är väldigt meriterande.

För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Spårbehörighet och säkerhetsutbildning för att få vistas på Järnvägen är meriterande men kan tillhandahållas av arbetsgivaren.

Personliga egenskaper  
Vi ser att du är en person som inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående eller driven mot att snabbt lära dig nytt och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Region Öst, Mjölby, Linköping eller Norrköping, enligt överenskommelse.

 

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Jonas Thuresson, Jonas.Thuresson@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Mjölby, Linköping eller Norrköping, enligt överenskommelse.

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp