VALT JOBB

Utbildningsledare, Västberga Stockholm - Strukton Rail


Ansök här

Utbildningsledare, Västberga Stockholm - Strukton Rail

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Då en av våra utbildare går vidare till nya uppgifter inom Strukton söker kompetenschef Gölin nu en ny utbildningsledare till sitt härliga gäng! Som utbildare inom trafiksäkerhet för spår utbildar du all personal som skall beträda SL:s spåranläggningar. Du kommer att ansvara för all administration kring utbildningen, planering, bokningar, registreringar, hålla utbildningar samt utfärda intyg. Du kommer att ingå i en grupp om 20 personer inom HR, varav fem stycken utbildare för trafiksäkerhetsfrågor.

Hos kompetenschef Gölin får du chansen att tillhöra ett glatt gäng med yrkeskunniga kollegor som brinner för utbildning och säkerhet. Som anställd på Strukton Rail blir du delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt att du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

Vi ser att du har:

  • Flera års erfarenhet inom SL:s spåranläggningar.
  • Ett starkt intresse för säkerhetsfrågor samt tycker det är kul att lära andra.
  • En god förmåga till att strukturera samt att du är pedagogisk
  • Bra erfarenhet av Office. 
  • Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
  • Körkort B. 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av SLs kontaktledningsbanor.
I och med att du kommer att beträda spåren i tjänsten, krävs också att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga.
Kontakt vid frågor: Gölin Forsberg, mail: golin.forsberg@strukton.se. Tele: 076-115 20 56. 

Välkommen med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-06-18T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp