VALT JOBB

Studentmingel om traineeprogrammet


Ansök här

Kom till oss på Studentmingel!

Vill Du veta mer om Traineeprogrammet och mingla med härliga SJ-are?

Nu slår vi upp dörrarna och välkomnar Er till studentmingel! Ni kommer får höra mer om traineeprogrammets upplägg, hur rekryteringen fungerar och vilka möjligheter som finns efter traineeåret. Det kommer ges tillfälle att ställa frågor och prata med tidigare traineer och andra härliga medarbetare på SJ!

Var: SJs huvudkontor, Vasagatan 10, Stockholm.

När: 21 februari, Klockan 16.00 – 19.00.

För att vara behörig att söka ser vi att du är utbildad civilingenjör eller läser ditt sista år på en civilingenjörsutbildning. Ansök med CV, kort motivering samt eventuella matallergier senast 23:59 15 feb. Antal platser är begränsat och ett urval kommer att genomföras. Självklart står vi för din tågresa i 1-klass till och från Stockholm samt enklare förtäring.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,8 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1200 avgångar från 284 stationer.

Kontakt:

Linda Cedrell, linda.cedrell@sj.se

 

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2019-02-15


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp