VALT JOBB

Systemtekniker IT applikation & extern åtkomst


Ansök här

Vill du bli en förutsättningskapande hjälte? Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta bidra och växa i den fantastiska resa som pågår.

Som medarbetare i integrationsenheten kommer du tillsammans med Trafikverkets specialister inom ämnet att leverera en plattform för applikationspublicering samt möjligheter för våra systemägare att publicera system WorldWide. Vi söker dig som kanske är i början av din karriär och som tillsammans med ett hjälpsamt team vill växa och bli ännu bättre för att som team leverera en förutsättningsskapande plattform till resten av Trafikverket. 

Det innebär att du bland annat kommer att arbeta med:
.    Hantering av ärenden och felsökning
.    Publicering av resurser och applikationer i vår infrastruktur
.    Tillgängliggöra interna resurser externt
.    Arbeta med applikationsvirtualisering
.    Lastdelning av resurser
.    Arbeta med autentiseringsmekanismer
.    Drift och underhåll av system och plattformar.

Vi är en nationell myndighet och resor i tjänsten förekommer 2 - 4 gånger per år, resten löser vi via Skype.
 

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik eller IT eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har intresse för och kunskap inom IT-infrastruktur.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Meriterande är om du

  • har arbetslivserfarenhet av drift av IT-infrastruktur
  • har erfarenhet av Windowsservrar och Citrixprodukter

 

Som person är du nyfiken och gillar att ta dig gärna an nya utmaningar. Du är en teamplayer och har viljan att lära mer och utvecklas tillsammans med ditt team. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är van att hantera deadlines. Därtill har du god kommunikations- och dokumentationsförmåga.

Intervjuerna är i Solna alternativt Borlänge vecka 10, självklart står Trafikverket för ekonomisk ersättning av din resa.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2019-02-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp