VALT JOBB

Systemutvecklare


Ansök här

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår.

Som systemutvecklare i nästa generations system för trafikcentraler är du med i alla faser av utvecklingen där alla delar är lika viktiga. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på din profil och dina intressen - det viktiga är att du har en gedigen kunskap och ett stort intresse i att utveckla i stora och komplexa system där vi ständigt vill bli snabbare och effektivare utan att göra avkall på kvalitet.

Utvecklarrollen kan både handla om att utveckla system som ger en kundnytta men också innefatta utveckling av Continuous Integration, Continuous Delivery flöden.

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning med inriktning IT (180 hp) t.ex. systemvetare, dataingenjör eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

  • har flerårig erfarenhet och bred kunskap inom mjukvaruutveckling

  • har erfarenhet och kunskap inom flera av följande områden: TeamFoundationServer, Continious Integrationer, Microsoftplattform, .NET, C#, SQL server, webbutveckling, BizTalk, integrationer, PowerShell, geografiska informationssystem

 

Det är meriterande om du

  • har haft övergripande ansvar för kod, arkitektur/kvalitet

  • har erfarenhet av många olika programspråk/verktyg

  • har kunskap i microservices

  • har erfarenhet av system som rör väg eller tågtrafiken

 

Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Din samarbetsförmåga är utmärkt och du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat.

 

 

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Stockholm

Trafikverket

Ansök senast 2019-03-01


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp