VALT JOBB

Biträdande Projektledare elkraft och VVS


Ansök här

Gillar du att arbeta i komplexa projekt? Är du uthållig, målmedveten och kan hantera både breda och djupa frågeställningar? Hos oss på E4 Förbifart Stockholm projektenhet Installationer involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt. Du kommer vara del av en engagerad arbetsgrupp som värderar gemenskap och driv, och tillsammans ansvarar vi för hela sträckningens installationsentreprenader. Vi söker dig som vill arbeta som Biträdande projektledare inom elförsörjning, belysning och VVS i E4 Förbifart Stockholm.

Läs mer om installationsentreprenaderna i länken längre ner i annonsen.

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområde Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Som biträdande projektledare för leveransen avseende Elförsörjning, belysning och VVS kommer du att ansvara för planering, ledning samt uppföljning av det externa arbetet som utförs av våra leverantörer samt uppföljning av det interna arbetet som utförs av våra specialister. Du stödjer projektledaren med uppföljning av projektets ekonomi, upprättande av kostnadsprognoser och andra rapporter samt ger stöd i olika strategiska och kommersiella frågor.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik eller ekonomi eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet som projektledare eller biträdande projektledare där arbetsledning ingått i uppdraget
  • har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med kontraktsfrågor, uppföljning och rapporteringsrutiner, tidplaner och samordning, gärna från industri
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från komplexa installationsprojekt med flera parter inblandade där samordning varit avgörande
  • har erfarenhet av att ha arbetat med anläggningsleveranser enligt ABA 99
  • har erfarenhet från kontroll- och provningsfaser i installationsprojekt

Som person drivs du av att arbeta med tydliga målsättningar och leverera resultat som bidrar till att programmet når sina mål. Tjänsten innebär många kontaktytor och du behöver därför vara är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du har även en god problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-13


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp