VALT JOBB

Biträdande projektledare produktionsplanering


Ansök här

Vill du arbeta som biträdande projektledare inom produktionsplanering  i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Gillar du att arbeta i komplexa projekt? Är du uthållig, målmedveten och kan hantera både breda och djupa frågeställningar? Hos oss på Förbifart Stockholm projektenhet Installationer involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt. Du kommer vara del av en engagerad arbetsgrupp som värderar gemenskap och driv, och tillsammans ansvarar vi för hela sträckningens installationsentreprenader. Om detta låter intressant, tveka inte att söka till oss!

Som biträdande projektledare för två av entreprenaderna; Tele, styr- och övervakningssystem samt Trafiksystem, kommer du att ansvara för teknisk planering, ledning samt uppföljning av det interna arbetet som utförs av våra specialister samt uppföljning av det externa arbetet som utförs av våra leverantörer. Du skall också stödja projektledaren i olika strategiska och kommersiella frågor.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) med teknisk inriktning inom el-, tele- eller styrområdet eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av att ha arbetat med komplexa tekniska installationer, tidplaner, samordning och liknande, gärna från industri
  • har flerårig erfarenhet av projektledning, där arbetsledning av större grupper ingått i uppdraget
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av internationellt arbete
  • har erfarenhet av att ha arbetat med upphandlingar och anläggningsleveranser enligt ABA 99

Som person är du prestigelös och öppen med god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är nyfiken och kommer med nya infallsvinklar och har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar med tydliga målsättningar och levererar resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-08-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp