VALT JOBB

Controller Mälarbanan


Ansök här

Som controller på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Rollen controller innebär att du kommer vara ansvarig för det löpande ekonomiadministrativa arbetet på programmet med huvudsaklig inriktning på fakturahantering samt månads- och tertialredovisning. Dina arbetsuppgifter består av:

-att vara fakturasamordnare i programmet (vilket innebär att du är fakturamottagare, du skickar vidare fakturor och gör fakturauppföljning.)

-att ta fram och utveckla rutiner och arbetssätt inom programmet för bland annat fakturahantering

-att vara ett övergripande stöd i programmet med avseende på ekonomiadministrativa frågor.

Du kommer att arbeta nära och samverka med programmets övriga controllerfunktioner och projektorganisation.

Aktuella system som du kommer att arbeta i är ekonomisystemet Agresso, projektledarsystemet PLS2 samt fakturahanteringssystemet CDI.

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning inom ekonomi alt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har aktuell erfarenhet av ekonomiarbete från en större organisation
  • har erfarenhet som redovisningsekonom
  • har mycket goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet i närtid av ekonomiarbete i projektverksamhet inom bygg och/eller anläggning
  • har erfarenhet i närtid av ekonomihantering i CDI och Agresso

Som person är du van att självständigt driva, planera och prioritera ditt arbete. Du har också ett problemlösande och resultatinriktat förhållningssätt. Projektet verkar i en tidig entreprenörs medverkan där vi arbetar i hög samverkan, vilket innebär att du kommer att samarbeta med många olika människor både externt och internt. Det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt så att förståelse och förankring skapas hos mottagaren.

Placeringsort för denna tjänst kommer att vara på Program Mälarbanans kontor i Solna Business Park.

Tester kan eventuellt förekomma som en del av rekryteringsprocessen.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2020-04-03


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp