VALT JOBB

Elektriker Fridhems varv och verkstäder


Ansök här

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då kanske vi har rätt tjänst för dig.

Just nu söker vi en elektriker för att stärka upp vår leverans till våra kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra elektriska reparationer/installationer ombord på fartyg och på landanläggningar. 

Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten, körkort för personbil är således ett krav. Övernattningar på annan ort kan förekomma. 

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är samarbetsorienterad, ansvarstagande, lösningsorienterad, naturligt positiv och nyfiken.

Vi söker dig som

  • har som lägst elektrikerutbildning på gymnasienivå
  • har erfarenhet av styr- och reglerteknik
  • har flerårig erfarenhet av liknande arbete
  • talar och skriver svenska obehindrat.
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av fartyg och sjöfart

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.


På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Lysekil

Trafikverket

Ansök senast 2021-06-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp