VALT JOBB

Erfaren Projektingenjör


Ansök här

Vill du arbeta som erfaren Projektingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Ostlänken är Sveriges största infrastrukturprojekt med sin komplexitet, sina utmaningar och sina svenska och internationella intressenter. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Mer info om projektet hittar du här http://www.trafikverket.se/nara-dig/projekt-i-flera-lan/Ostlanken/

I rollen som erfaren projektingenjör kommer du att ha ansvar för många viktiga och intressanta uppgifter i ett projekt utöver det vanliga. Det gäller bl a ansvar för projektets administrativa process, tidplaner och mötesstruktur. Du blir också ansvarig för projektets ekonomiuppföljning, för uppföljningen av riskarbetet och den systematiska kravhanteringen. Ett annat område blir att koordinera och implementera övergripande processer samt ansvar för projektets diarieföring, Projektingenjören stödjer även projektledaren i projekt- och byggmöten.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har erfarenhet som projektingenjör eller motsvarande (entreprenadingenjör, projektkoordinator, produktions- eller projektsamordnare, riskhandläggare, kvalitetshandläggare, administrativt ansvarig/koordinering)
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
  • har goda kunskaper inom riskhantering, kvalitetsarbete i bygg- och anläggningsprojekt, projektrapportering

Intervjuer kommer att hållas i Nyköping under perioden 20/8 - 29/8. Placering för tjänsten är vid vårt nya fina projektkontor i Nyköping, Nyckelvägen 14. En del resor kan förekomma i tjänsten.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Nyköping

Trafikverket

Ansök senast 2019-08-02


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp