VALT JOBB

Kommunikatör


Ansök här

Vill du arbeta som Kommunikatör en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.

Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor

På avdelningen Kommunikation Väst är vi 30 medarbetare som jobbar med kommunikation till regionala målgrupper. Vi har även ett nära samarbete med nationella avdelningar.

I den här rollen ansvarar du för hela kommunikationsprocessen, från analys och planering till genomförande och uppföljning. Du samordnar arbetet inom ditt ansvarsområde och med andra intressenter, så väl internt som externt. I din roll kommer du att ansvara för både strategiskt, taktiskt och operativt arbete, till exempel målgruppsanalys, kommunikationsplanering, rådgivning, budskapsutformning, kanalval, produktion, publicering och utvärdering.

Vi söker dig som har

  • högskoleutbildning 180p (120hp) Medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig
  • minst 3 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
  • mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift

Meriterande

  • erfarenhet av att producera rörligt material
  • goda kunskaper i webbpubliceringsverktyg så som exempelvis Episerver
  • erfarenhet av att jobba med innehåll i sociala medier

För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmåga att samarbeta på ett bra sätt och arbeta för att hitta lösningar som gynnar alla. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du drivs av att leverera resultat som bidrar till att Trafikverket når sina mål och skapar nytta. Du är initiativtagande och arbetar självständigt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har förmåga att identifiera problem och utveckla lösningar.

 

I samband med den här rekryteringen kommer vi använda oss av urvalstester. Ha därför koll på din mail där det kan komma mer information! Intervjuer planeras att hållas i Göteborg under v. 49.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Göteborg

Trafikverket

Ansök senast 2019-11-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp