VALT JOBB

Kundtjänsthandläggare


Ansök här

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Är du serviceinriktad och tycker om att möta nya människor? Då kanske det här är jobbet för dig! Vi söker nu kundtjänsthandläggare/provförrättare till Förarprovskontoret i Vänersborg. I ditt dagliga arbete kommer du att möta många olika människor på deras väg till nya körkortsbehörigheter. Din uppgift som kundtjänsthandläggare/provförrättare blir att förrätta kunskapsprov, som sker främst i grupp. Du hjälper även kunder vid fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Utöver detta ingår receptionsarbete samt allmänna kontorsgöromål. Bemötande och tydlig information är viktiga delar i ditt arbete för att våra kunder alltid ska få de bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper.

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • har körkort för personbil.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att arbeta i reception eller kundtjänst
  • behärskar ytterligare språk exempelvis arabiska.

I den här rollen kommer du kommer att vara vårt ansikte utåt och du behöver trivas med att möta nya människor. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och har lätt för dig att anpassa dig till nya situationer. Då det under vissa perioder kan medföra en högre arbetsbelastning ser vi även att du är stresstålig.

Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet kan innebära resor i viss utsträckning.

Tester kommer att användas i urvalsprocessen och intervjuer kommer att ske vecka 41-42.

 

 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Vänersborg

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-26


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp