VALT JOBB

Kundtjänsthandläggare


Ansök här

Som Kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

 

 

Är du serviceinriktad och tycker om att möta nya människor? Då kanske det här är jobbet för dig!

Hos oss på förarprovskontoret i Södertälje kommer du dagligen i kontakt med många olika kunder. Som kundtjänsthandläggare delar du med dig av information och bemöter våra kunder professionellt för att ge dem bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper.

I din roll förrättar du kunskapsprov, både i grupp och i individuella prov i vissa fall tillsammans med tolk. I samband med kunskapsproven genomför du ID-kontroller och du stöttar våra kunder vid fotografering för körkort. I rollen ingår även receptionsarbete och allmänna kontorsgöromål.

Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet innebär resor i viss utsträckning till vår mottagningsort Nyköping.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett tydligt sätt samt är respektfull och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du arbetar självständigt, ser vad som behöver göras och agerar därefter. I din roll som kundtjänsthandläggare behöver du kunna situationsanpassa och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

  • har gymnasieexamen
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
  • har körkort för personbil 
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception alternativt annat arbete som inneburit kundkontakter som Trafikverket bedömer relevant. 

 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer genomförs i Södertälje preliminärt vecka 17 och vecka 19.

Vänligen svara på profilfrågorna, hänvisa inte enbart till ditt CV.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vi bidrar till att göra Sverige närmare för tusentals människor varje år.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Södertälje

Trafikverket

Ansök senast 2020-04-13


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp