VALT JOBB

Kvalitetsspecialist


Ansök här

Vill du arbeta som kvalitetsspecialist i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora projekt arbetar vi med alla skeden - från planläggning och byggnation fram till att våra nya anläggningar öppnar för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Trafikverket söker en kvalitetsspecialist som ska arbeta med Hässleholm-Lund. Så här säger en av våra medarbetare om arbetet: "Jag får vara med och utveckla vårt samhälle genom att bidra med min kompetens!"

Som specialist leder du kvalitetsarbetet och har ett nära samarbete med projektledningen i implementeringen av Trafikverkets ledningssystem. Arbetsuppgifterna innebär att stödja i användning och utveckling av Trafikverkets ledningssystem samt i framtagandet av projektens specifika arbetssätt, att utbilda projektets medarbetare i gemensamma arbetssätt, granska och följa upp att gemensamma arbetssätt tillämpas samt samordna revisioner och uppföljning av leverantörens kvalitetsarbete. Initialt kommer du även att bidra i projektets riskarbete.

Organisatoriskt tillhör du avdelningen Verksamhetsstyrning, men du arbetar i projekt Hässleholm-Lund, där du arbetsleds av projektets stabschef och samarbetar med projektledning och andra specialister.

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning inom exempelvis kvalitetsledning, projektledning eller management alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har minst några års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete alternativt erfarenhet från projektledningsarbete

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av anläggningsbranschen eller stora organisationer
  • har erfarenhet av beställarrollen
  • har erfarenhet av verksamhetsstyrning, ledningssystem, processer och revisionsverksamhet (t. ex. leverantörsuppföljning)

Vi söker dig som är relationsbyggande och tycker om att samarbeta med olika typer av människor. Arbetet är självständigt och du förväntas driva ditt arbete framåt. Det ställer krav på egen förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Rollen som specialist passar dig som är pedagogisk och flexibel, eftersom du arbetar stödjande och styrande gentemot projektledningen i ett av Trafikverkets stora projekt.

Intervjuer kommer att hållas den 21-22/8 på Trafikverkets kontor i Kristianstad.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Kristianstad

Trafikverket

Ansök senast 2019-08-07


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp