VALT JOBB

Leveransuppföljare


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som Leveransuppföljare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Vi söker dig som vill arbeta med bantekniska frågor på beställarsidan!

Som leveransuppföljare i Trafikverket arbetar du både i team och självständigt med att följa upp och analysera järnvägsanläggning. Det innebär bland annat att du identifierar fel och störningar och föreslår förbättringsåtgärder. En viktig uppgift är att stödja projektledaren inom ditt teknikområde och tillsammans med projektledare driva och utföra leveransuppföljning både ute i fält och via systemuppföljning.

Du medverkar i utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte samt ansvarar för byggledning/kontroll/analys av åtgärder inom underhållskontrakt framförallt inom bantekniska området. Du håller också teknikmöten med entreprenörer och följer upp planerade och utförda arbeten. Du kan också få chansen att leda mindre projekt inom ditt teknikområde!

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har minst 2-3 årsarbetslivserfarenhet av underhållsverksamhet inom banteknik/järnväg
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har kunskap om miljölagstiftning, entreprenadjuridik, AMA och AF
  • har erfarenhet av arbete med säkerhets- och/eller underhållsbesiktningar
  • har kunskap om systemen Optram och Bessy

Som person har du god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Ett gott samarbete är något du värderar högt och du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv - du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Hälsoundersökning kommer bli aktuellt för slutkandidaterna i denna rekyteringsprocess.

Resor kommer förekomma i tjänsten, inom regionen. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Östersund

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-02


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp