VALT JOBB

Leveransuppföljare El


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Som Leveransuppföljare El på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vi söker dig som vill arbeta med eltekniska frågor på beställarsidan!

Som leveransuppföljare stödjer du projekten i uppföljning av genomförandet och dokumentationen av entreprenörens kontrakterade åtagande. Du utför systematisk kontroll av leveransuppuppfyllnaden ute i fält samt via tekniska och administrativa system. Arbetet utförs både i kontorsmiljö och ute efter järnvägsnätet.

Exempel på andra arbetsuppgifter som kan förekomma är:

 • Att ge stöd internt och externt med anläggningskännedom.
 • Att ge stöd i ekonomi- och fakturahantering.
 • Att utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, bereda underlag inför teknik- och byggmöten.


Placeringsort: Kristianstad
 

Vem är du?
Du har en god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt och delar med dig av den information och expertis som behövs för att nå önskade resultat. Vidare anpassar du dig enkelt till nya omständigheter och förändringar.

Vi söker dig som

 • har gymnasieexamen med teknisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • har relevant och aktuell arbetslivserfarenhet av underhållsverksamhet inom elteknik högspänning
 • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • har god datorvana och kunskap i Officepaketet
 • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet inom elteknik järnväg
 • har erfarenhet inom elteknik kraftförsörjning
 • har kunskaper om miljölagstiftning, entreprenadjuridik, AMA och AF
 • har erfarenhet av arbete med säkerhets- och/eller underhållsbesiktningar
 • har erfarenhet av BESSY
 • har erfarenhet av underhållssystem Maximo
 • har TSM-utbildning

 

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer planerade att hållas 8 och 10 september

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Kristianstad

Trafikverket

Ansök senast 2020-08-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp