VALT JOBB

Leveransuppföljare Signal inom järnväg


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Gillar du också att få det du beställt? Hjälp oss få tågen att rulla i tid och blir vår nästa leveransuppföljare! 

Som leveransuppföljare signal inom järnväg på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Som leveransuppföljare signal inom järnväg är din viktigaste uppgift att tillsammans med projektteamet säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Detta kommer bidra till ett tillgängligt och robust järnvägssystem. Leveransuppföljning gör vi framförallt ute i vår järnvägsanläggning men även till viss del på kontoret med stöd av tekniska och administrativa system.

Tjänsten innebär att du kommer att följa upp och arbeta utefter teknisk säkerstyrning. I ditt arbete kommer du stödja och samarbeta med många inom Trafikverket.

Befattningen ingår som en del av flera kontrakt och är i grunden en stödjande roll till projektledare och övrig verksamhet i projekten Ostkustbanan och Norra stambanan.

I rollen ingår att:
- Utföra systematisk kontroll av leveransuppfyllnad i syfte att följa upp entreprenörens åtagande inom tilldelade entreprenadkontrakt
- Stödja internt och externt med anläggningskännedom
- Utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, bereda underlag inför teknik- och byggmöten.
- Delta vid produktionstekniska möten samt byggmöten vid behov

Beredskap kan ingå vid exempelvis storhelger och störda lägen.

 

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av underhållsverksamhet inom signalteknik på järnväg
  • har avslutad gymnasieexamen med inriktning teknik alternativt annan utbildning och erfarenhet vi tillsammans bedömer likvärdig
  • har körkort för personbil
  • har datorvana och erfarenhet av administrativt arbete
  • har god syn och normalt färgseende

Som leveransuppföljare ingår du i ett projektteam och kommunicerar med flera olika parter vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen ser vi även att du är lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann.

Det är meriterande om du

  • har kunskaper om entreprenadjuridik, AMA, AF och miljölagstiftning
  • har erfarenhet från underhåll och/eller byggande av signalanläggningar
  • har erfarenhet från säkerhets- och underhållsbesiktning av järnvägsanläggning

 

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Gävle

Trafikverket

Ansök senast 2021-02-05


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp