VALT JOBB

Orderkoordinator


Ansök här

Vill du arbeta som Orderkoordinator i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Trafikverket Logistik försörjer Trafikverkets investerings- och underhållsentreprenader med tekniskt godkänt material. Som logistikavdelning säkrar vi försörjningen under anläggningens hela livslängd. Utifrån en helhetssyn samordnar vi Trafikverkets totala behov och hanterar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. En dialog med våra beställare är nyckeln till framgång för alla parter.

Orderkoordinatorn deltar aktivt i försörjningsflödets operativa skeden och ansvarar för att hantera, bereda och registrera inkommande beställningar, så att vårt leveransbesked är säkrat. Leveransbevakning, samt att hålla beställaren informerad om leveransläget ingår också. Orderkoordinatorn bemannar vår kundsupport och ansvarar för att ta hand om och besvara frågor som inkommer från projekt och beställare.

Beredskapstjänstgöring förekommer.

Vi söker dig som

  • har minst en eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ekonomi eller motsvarande utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • har körkort för personbil
  • du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av järnvägsprojekt och har järnvägskompetens
  • goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
  • erfarenhet av affärssystemet M3

I rollen som Orderkoordinator har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Vidare är du en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma. Rollen ställer krav på att du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Nässjö

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-22


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp