VALT JOBB

Projektadministratör inom kommunikation till Ostlänken


Ansök här

Som projektadministratör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vill du jobba i en framtidsbransch? Med Sveriges största infrastrukturprojekt?

Som projektadministratör ingår du i en grupp som utgör ett stöd till olika delar i projekt Ostlänken. Just dina arbetsuppgifter tangerar den kommunikativa funktionen, så du kommer att ha många kontakter med kommunikatörer. I din roll ingår att planera, samordna, genomföra och följa upp dina uppdrag som kommer att variera beroende på vad som är på agendan för projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Internkommunikation, både på övergripande nivå för hela projektet och för de lokala organisationerna utmed Ostlänkens sträckning från Järna till Linköping

- Administration i samband möten som arrangeras för allmänheten, såsom samråd/öppet hus.

- Uppdateringar av projektets webb-portal och annat internt kommunikationsmaterial.

- Administrativt stöd till projektets kommunikatörer samt chefer och projektledare

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning inom administration eller kommunikation.
  • har minst ett par års erfarenhet av arbete med uppdrag inom administration/information/kommunikation.
  • har goda kunskaper i Office-paketet (speciellt i PowerPoint), SharePoint och minst ett bildhanteringsverktyg.
  • är en duktig skribent med god språkbehandling på svenska.
  • goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från offentlig förvaltning

Som person är du serviceinriktad, tar initiativ som krävs för att driva ditt arbete framåt och skapar goda relationer, till exempel genom att hålla vad du lovar. Du är flexibel i både dina relationer och ditt sätt att arbeta, och har ett strukturerat arbetssätt.

#Ostlänken

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Nyköping

Trafikverket

Ansök senast 2020-04-15


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp