VALT JOBB

Projektingenjör


Ansök här

Som Projektingenjör till E4 Förbifart Stockholm på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Hos oss på E4 Förbifart Stockholm projektenhet Installationer involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt. Du kommer vara del av en engagerad arbetsgrupp som värderar gemenskap och driv, och tillsammans ansvarar vi för hela sträckningens installationsentreprenader. Vi söker dig som vill arbeta som projektingenjör inom Installationer i E4 Förbifart Stockholm.

Läs mer om installationsentreprenaderna i länken längre ner i annonsen.

Som projektingenjör har du en nyckelroll och arbetar med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Du arbetar tillsammans med delprojektledningen i styrning, genomförande och uppföljning avseende tid, ekonomi, risk och kvalitét. Du kommer att utföra administrativa uppgifter samt företräda delprojektet internt i förbifarten och externt i kontakter med leverantörer, i de frågor du ansvarar för. E4 Förbifart Stockholm är en renodlad projektorganisation, vilket ger utrymme att delvis anpassa rollen utifrån din kompetens och erfarenhet.

Vem är du?

Som person är du strukturerad med en god förmåga att planera, analysera och att följa upp. Du är prestigelös och öppen med god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du är självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv för projektet.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik eller ekonomi. Alternativ har du annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har aktuell erfarenhet av att följa upp installationsprojekt med avseende på risk, kvalitet, tidsstyrning och kostnadsstyrning
  • är väl förtrogen med underrättelsehantering för stora kontrakt (minst 500 miljoner)
  • har kännedom om allmänna bestämmelser och kontraktsformer såsom AB, ABT, ABA99 och ABK
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • har arbetat enligt dokumenterad projektmodell
  • har arbetat i större ekonomisystem
  • har arbetat i större riskhanteringssystem

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras 22 december.

#LI-DNI

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2020-12-11


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp