VALT JOBB

Projektingenjör Juridik


Ansök här

Vill du arbeta som Projektingenjör juridik i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer.

Just nu söker vi en Projektingenjör juridik till programmet E4 Förbifart Stockholm, som är en av våra största investeringar i infrastruktur, och en viktig pusselbit för att skapa en tillgängligare Stockholmsregion. Vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm, och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar. Vill du ta ett nytt steg i din personliga utveckling, tveka inte att söka dig till oss!

Vi erbjuder dig en roll där du får arbeta under ledning av vår duktiga projektledare i ett stort och viktigt projekt. Som projektingenjör kommer du att hantera entreprenadjuridiska frågor i våra entreprenader och konsultavtal.

Du har en nyckelroll och arbetar med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att utföra administrativa uppgifter samt företräda delprojektet internt i Förbifart Stockholm och externt i kontakter med leverantörer, i de frågor du ansvarar för. Rollen innebär att du är den naturliga länken mot Trafikverkets juridiska specialiststöd. Du kommer även delta i det juridikforum som finns inom projektenhet Tunnlar. Du kommer att arbeta cirka 50% i Tunnel Söder och 50% inom affärsstöd.

Förbifart Stockholm är en renodlad projektorganisation, vilket ger utrymme att delvis anpassa rollen utifrån just din kompetens och erfarenhet.

Vi söker dig som

  • har juristexamen om 180 hp (120 p) eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har dokumenterad kompetens inom allmänna bestämmelser och kontraktsformer såsom AB, ABT och ABK
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet

Det är meriterande om du

  • har kompetens inom arbetsmiljölagstiftning
  • har arbetslivserfarenhet inom byggsektorn

För att lyckas i rollen som projektingenjör entreprenadjuridik behöver du kunna sammanställa korrekta underlag för beslut, dvs ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Uppdraget förutsätter ett engagemang för just juridiska utmaningar och hög grad av integritet. Tjänsten förutsätter förmåga att självständigt driva frågor framåt. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar samtliga delar av Förbifart Stockholm. 

Arbetsplatsen är huvudsakligen i Sätra och i Sundbyberg.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-10-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp