VALT JOBB

Projektingenjör Planering ERTMS


Ansök här

Som projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vi söker nu en projektingenjör med inriktning planering till program ERTMS.

 

 

För dig som vill bidra till utvecklingen i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt erbjuder vi nu en spännande möjlighet på Trafikverket i järnvägsprogrammet European Rail Traffic Management System, ERTMS.

I rollen som projektingenjör Planering ansvarar du för planeringen inom projekt System. Det innebär att du bistår projektledning och de olika funktionerna i den operativa tidsplaneringen av utvecklingen av ERTMS systemet. Du bistår även i sammanhållningen av leveranspaketen mellan projekt System och övriga projekt inom program ERTMS. I rollen ingår också att vara verksamhetsnära förvaltare av Primavera P6 och hålla utbildningar i verktyget.

Tjänsten är placerad på staben för program ERTMS och funktion Planering vilket innebär att du kommer att arbeta tillsammans med övriga planerare inom programmet och även ha kontakt med andra planerare inom Trafikverkets verksamhetsområde Stora Projekt.

Som person är du en lagspelare, samtidigt är det en förutsättning att du självständig driver och slutför dina arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och resultatorienterad. Då arbetet innebär många kontakter förväntas att du har en god kommunikativ- och social förmåga.

Vi söker dig som

  • har en högskoleexamen om minst 180 hp med relevant inriktning som inte är äldre än 5 år
  • har minst 1 års arbetslivserfarenhet av projektstyrning och tidsplanering av projekt
  • har erfarenhet av koordinering av leveranser mellan projekt inom ett program
  • har erfarenhet av planering i planeringsverktyget Primavera P6
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av planering av större systemutvecklingsprojekt.
  • har erfarenheter av utbildning i planeringsverktyg.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att hållas mellan 9 juni - 18 juni.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2020-05-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp