VALT JOBB

Projektingenjörer inom leverantörsupphandling till ERTMS


Ansök här

Söker du utmaningar? Vi söker nu projektingenjörer som vill bidra till samhällsutvecklingen och utvecklingen av Sveriges järnväg!

För dig som vill bidra till utvecklingen i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt erbjuder vi nu en spännande möjlighet på Trafikverket i järnvägsprogrammet European Rail Traffic Management System, ERTMS.

Som projektingenjör har du en central roll där du ett stöd till projektledaren och avlastar och biträder denne. Du bistår i arbetet med upphandling och leverantörsuppföljning. I upphandlingen ingår att delta i kravhantering, utformning av förfrågningsunderlag och kontraktshandlingar samt därefter medverka vid anbudsutvärdering. I leverantörsuppföljning ingår att delta i uppföljning av leverans utifrån tid, kostnad och kvalitet. Du kommer även att hantera dokumentation och administration inom området.

Att vara projektingenjör innebär att du kommer komma i kontakt med projekt i hela kedjan, från planläggning till produktion. Målet med rollen som projektingenjör är att du ska utvecklas och på sikt ha möjlighet att bli projektledare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektingenjör har du ett tydligt ledarskap där du är självgående, tar gärna egna initiativ och har en god struktur i hur du lägger upp och prioriterar ditt arbete. Du stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö och har därtill god kommunikativ förmåga och affärsmässighet i relation till leverantörer

Vi söker dig som

  • har en civilingenjörsexamen eller högskoleexamen (180 hp) med teknisk inriktning  som inte är äldre än 5 år, Vänligen bifoga i ansökan ditt examensbevis.
  • har minst 1 års aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av upphandling och leverantörsuppföljning inom bygg, entreprenad eller annat infrastrukturprojekt
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • har järnvägsutbildning och/eller erfarenhet av järnvägsprojekt
  • har B-körkort

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att genomföras under perioden 9 juni -18 juni.

Placering för denna tjänst är på regionskontoret i Solna.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2020-05-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp