VALT JOBB

Projektledare


Ansök här

Gillar du att arbeta i komplexa projekt? Är du uthållig, målmedveten och kan hantera både breda och djupa frågeställningar? Hos oss på E4 Förbifart Stockholm projektenhet Tunnlar involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt.

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområde Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Tjänsten innebär arbete med tunnelgemensamma projektlednings- och ekonomifrågor, exempelvis sammanställning av underlag för projektenhet Tunnels rapportering till programchef för E4 Förbifart Stockholm. Underlagen inkluderar ekonomi, risk, tidplan enligt fastlagda instruktioner för uppföljning. Du får även kommersiellt ansvar för ett övergripande projekteringsuppdrag vilket medför prognosarbete, uppföljning av utfört arbete och sammanställning av nyckeltal. Du samarbetar med en teknisk projektledare som ansvarar för tekniska frågorna (exempelvis berg och VA ). Du projektleder två konsultavtal för bemanning av byggledningsorganisationer. Detta innebär löpande dialog mellan Tunnelprojektledare och leverantörer i frågor om organisationens utveckling och nya resurser. Som stöd till projektenhetschef löser du administrativa frågor som är gemensamma för Tunnelprojekten.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik eller ekonomi eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har några års erfarenhet från projektledning av konsult- eller entreprenadavtal
  • har erfarenhet av att sammanställa projektrelaterat underlag till ledningsgrupper eller styrgrupper, exvis från en roll som Controller
  • har erfarenhet av att självständigt ha genomfört utredningar och analyser i verksamhetsutvecklande syfte
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • har körkort för personbil

För att lyckas i tjänsten är du som person noggrann och drivs av att hantera och leverera detaljerad information. Tjänsten innebär många kontaktytor och du behöver därför tycka att det är roligt att skapa nya relationer både internt och externt. Då du kommer få möjlighet att stötta kollegor inom olika delar av organisation är flexibilitet och samarbetsförmåga viktiga egenskaper hos dig. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp