VALT JOBB

Projektledare IT


Ansök här

Som Projektledare inom IT på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vill du jobba inom en kreativ IT-organisation där du får utrymme för dina idéer? Vill du jobba i samhällets framkant och utveckla ny infrastruktur och därmed få vara med och påverka? Om svaret är JA på frågorna så sök projektledartjänst hos oss på Trafikverket IKT järnväg. Här kommer du att uppleva en stimulerande miljö med spännande möjligheter och variation så att du kan utveckla dina färdigheter.

Projektledare inom IKT järnväg driver olika typer av utvecklingsprojekt eller förvaltningar som varierar i komplexitet och storlek men alla har det gemensamma att det får en direkt påverkan ute i samhället. I projektledarrollen har du kontakt med beställare, styrgrupp och användare där du planerar, driver, kommunicerar och entusiasmerar för att säkerställa ett effektivt projektarbete som levererar rätt kvalitet inom tid och budget. Du jobbar också för att skapa goda relationer i projektgruppen och rapporterar till närmaste chef.

Vi söker dig som

  • har svenskt medborgarskap.
  • har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
  • har stort intresse för att utvecklas i rollen som projektledare och att driva utvecklingsprojekt i en IT-nära förvaltning.
  • har utbildning inom IT eller teknik.
  • har yrkeserfarenhet av att leda utvecklingsuppdrag inom förvaltning och projekt

Det är meriterande om du

  • har certifiering i projektledning IPMA minst D-nivå eller motsvarande
  • har bredd inom IT-området och på så sätt kan arbeta i flera roller inom IT-processerna t.ex. inom kravhantering, test, koordinering av leveranser, upphandling av IT-system, produktions- och tekniknära IT.

Som vår nya Projektledare inom IT är du

  • nytänkande, engagerad och drivande. Vi ser att du kan samarbeta och kommunicera med både interna och externa kontakter samt att du kan nå resultat genom självständigt arbete.

Det här är en cv-lös rekrytering och vi kommer inte att läsa bifogade cv/dokument. Vi granskar de svar du som kandidat lämnar i ansökningsregistreringen och kommer att använda webb baserade urvals test. Dessa mejlas ut någon dag efter att ansökningstiden löpt ut.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Placeringsort/intervjuort: Borlänge

 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2020-03-02


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp