VALT JOBB

Projektledare Mark


Ansök här

Vill du arbeta som Projektledare mark med fokus på ledningsomläggningar i vårt projekt dubbelspår Ängelholm - Helsingborg  i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Vi söker just nu nya kollegor till dubbelspårsutbyggnaden av Västkustbanan mellan Ängelholm och norra Helsingborg. Projektet omfattar 24 km järnväg med tillhörande anpassning av korsande vägar, ledningsomläggningar, stationsombyggnader och mycket mer - kolla in www.trafikverket.se/angelholm-helsingborg. Det är ett spännande projekt med många möjligheter till personlig utveckling. Produktionen pågår 2020-2024 och leds från vårt projektkontor i norra Helsingborg, och därefter kommer du att få möjlighet att arbeta med andra spännande projekt inom Trafikverket.

Tillsammans med ett ambitiöst gäng välmeriterade och engagerade projektledare och projektingenjörer kommer du vara en del av Projektledningen med det övergripande ansvaret för projektets genomförande och mål.

Inom området mark och anläggning kommer du att vara projektledare för ett delprojekt med fokus på ledningsomläggningar. Du kommer ha eget ansvar och befogenheter att fatta beslut och du leder och fördelar arbetet för såväl interna kollegor som externa konsulter, leverantörer och entreprenörer. Det handlar om ca 150 ledningsomläggningar som ska hanteras för VA, fjärrvärme, gas, el, tele och opto - tänk vilken utvecklande utmaning! Ett nära samarbete med ledningsägare och markägare kommer att vara en förutsättning för att lyckas, kommunikation och samverkan kommer vara viktiga ledord.

Placeringsort kommer vara i Malmö eller Kristianstad men under detta projekt kommer att utgå och arbeta från vårt projektkontor i Helsingborg.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har ett par års erfarenhet av ledningsomläggningar, infrastrukturprojekt och/eller bygg- och anläggningsprojekt
  • har arbetslivserfarenhet av en ledande befattning, exempelvis projektledare, uppdragsledare eller arbetsledare
  •  har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil

Kanske arbetar du idag i VA- eller energibranschen.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att ha arbetat i stora projektorganisationer med många gränssnitt
  • har entreprenaderfarenhet

För att lyckas i rollen som projektledare drivs du av att leverera resultat som bidrar till att vi når våra mål och skapar nytta i samhället. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och, tillsammans med andra, driver du utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra. Som person har du god förmåga att planera och strukturera, du har även god problemlösnings- och samarbetsförmåga.

.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Malmö

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-01


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp