VALT JOBB

Reklamationshandläggare Logistik


Ansök här

Som reklamationshandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vår logistikverksamhet har en omsättning på cirka 2 miljarder kronor. Vi är cirka 65 anställda och finns i Nässjö, Sannahed, och Kumla. Vårt uppdrag är att säkra försörjningen av järnvägskomponenter. Vi levererar till planerade anläggningsprojekt och pågående underhållsarbete inom järnvägen. Vi anskaffar material från cirka 200 leverantörer. Våra kunder är Trafikverket samt entreprenörer som är verksamma i branschen.

Denna tjänst finns på enheten order/leverans där vi ansvarar för orderkoordinering, leveranssamordning och reklamationshantering. I rollen som reklamationshandläggare samlar du information, bedömer och driver aktivt inkomna reklamationer. Detta gör du i samråd med andra kollegor på Trafikverket samt med många externa kontakter i våra olika projekt. Arbetet berör både direkt avhjälpande och proaktivt arbete så att fel kan avhjälpas och i förlängningen undvikas.

Tjänsten är placerad på vårt kontor Nässjö.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en har god analytisk förmåga och har lätt för att se sammanhang. Du är en initiativtagare som självständigt och med hjälp av ditt strukturerade arbetssätt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför Trafikverket varför det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och i din kommunikation är tydlig och anpassar dig till omgivningens behov och förutsättningar.    

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik eller ekonomi alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig i närtid aktuell arbetslivserfarenhet av reklamationshantering alternativt andra relevanta administrativa arbetsuppgifter inom logistikverksamhet eller från industrin.
  • är van användare av affärssystem och excel
  • har körkort för personbil
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har kunskaper i engelska i tal och skrift

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att genomföras via skype den 10/11 och 12/11.

 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Nässjö

Trafikverket

Ansök senast 2020-10-20


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp