VALT JOBB

Reparatör till Fridhems varv i Lysekil


Ansök här

Vill du arbeta som reparatör i en framtidsbransch? Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då har vi rätt tjänst för dig.

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv och verkstäder. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Just nu söker vi reparatörer till vår verkstad för att stärka upp vår leverans till våra kunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra underhåll och reparationer på Färjerederiets vägfärjor.
Arbetet sker både på Fridhems varv i Lysekil och ute på Färjerederiets färjeleder så det förekommer resande i tjänsten och övernattningar på annan ort kan förekomma.

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • har körkort för personbil
  • talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av fartygsunderhåll
  • har körkort för lastbil
  • har erfarenhet av motorreparation, svets- och/eller plåtarbeten
  • har erfarenhet av transmissioner, kuggväxlar och/eller hydraulik

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är samarbetsorienterad, ansvarstagande, lösningsorienterad, naturligt positiv och nyfiken.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Det är viktigt att du besvarar frågorna i ansökan då de kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum.

Lysekil

Trafikverket

Ansök senast 2020-05-27


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp