VALT JOBB

Resursplanerare


Ansök här

Vill du arbeta som resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Vi söker nu resursplanerare till vårt Förarprovskontor i Stockholm City!

Som resursplanerare stöttar du hela Förarprovskontoret med en effektiv och långsiktigt hållbar resursplanering. Ditt mål är att både skapa optimal nytta för Trafikverkets kunder och bästa möjliga förutsättningar för kollegorna.

Du ansvarar också för dagsschemat för c:a 50 medarbetare och arbetar i Trafikverkets eget resursplaneringsverktyg. I dialog med sektionschefen gör du de ändringar i resursplaneringen som kan uppkomma på både lång och kort sikt. I dina arbetsuppgifter ingår också uppföljning av telefonisystemet samt medverka vid introduktion av nya medarbetare.

Efterfrågan på kontorets tjänster varierar beroende på årstid. Arbetet i den dagliga verksamheten som exempelvis kundtjänst, handläggning, prov och receptionsarbete dimensioneras hela tiden efter det aktuella behovet. I den här rollen är du en del av ett team som tillsammans ansvarar för planering av kontorets verksamhet.  Du arbetar nära chefen för den nationella kundtjänsten samt andra resursplanerare. Det är du som bevakar aktuellt bemanningsläge och har bra förutsättningar att identifiera förbättringsåtgärder för verksamheten.

Vi söker dig som

  • har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av bemannings- och resursplanering
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du: 

  • har körkort för personbil
  • behärskar ytterligare språk, förutom svenska
  • har arbetat som verksamhetsutvecklare/ processutvecklare. 

Du som person har förmåga att självständigt arbeta med flera uppgifter parallellt och samtidigt kunna prioritera det viktigaste. För att kontoret skall fungera på bästa sätt är det viktigt att snabbt kunna ställa om och planera för nya förutsättningar. Vi vill gärna arbeta med dig som drivs av utveckling och ständiga förbättringar och inte är rädd att komma upp med innovativa lösningar. Då vi jobbar med kundservice är det självklart viktigt för oss att du är serviceinriktad och kan effektivt kommunicera och samarbeta med andra.

Urvalstester kan förekomma i denna rekrytering. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Intervjuerna är planerade att genomföras den 3 och 4 oktober i Stockholm. 

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. 

Stockholm

Trafikverket

Ansök senast 2019-09-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp