VALT JOBB

Specialist VVS till Stora Projekt


Ansök här

Som Teknisk specialit VVS på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Inom Stora Projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt, projekt såsom Förbifart Stockholm, Tvärförbindelse Södertörn och Ostlänken. Du kommer ingå i en regional och nationell sektionsgrupp som stöttar varandra i projekten och utbyter erfarenheter. Vi arbetar med att initiera och driva utveckling, samt bevaka Trafikverkets intressen i samband med övrig stadsplanering.
 

I tjänsten som VVS-specialist är du ett stöd till projektledaren vid upphandling och genomförande av investeringsprojekt samt medverkar till att erfarenheter förs vidare i verksamheten. Som specialist har du ett nära samarbete med kollegor inom både närliggande och andra teknikområden, samt samarbete med de projekterande konsulterna. Du deltar i olika typer av investeringsprojekt, från plan- till byggskedet där framtagande av förfrågningsunderlag och leveranskontroller av tekniska beskrivningar och andra projekthandlingar är en central del. I vissa fall är du även med och tar fram tekniska beskrivningar. Som specialist inom VVS hanterar du väg- och järnvägsanläggningens VVS- och kylbehov inklusive påverkan på omgivningen.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med Trafikverkets förvaltning inom VVS.
 

Som person har du förmåga att se helheter utifrån flera aspekter såsom teknik, miljö, juridik och ekonomi. Du har god analytisk förmåga, är självgående, har lätt för att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga.

Vi söker dig som

  • har civilingenjörsexamen inom Maskinteknik, Energi och Miljö alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdigt.
  • har mångårig aktuell och relevant erfarenhet inom VVS från infrastrukturprojekt eller processindustrin.
  • har god kunskap om projektering inom VVS.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag.
  • har god kunskap om gällande regelverk och ramverk inom ämnesområdet.
  • har erfarenhet av underhållsfrågor inom VVS.
     

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer är planerade till 16-17 juni.

Webbaserade tester kan komma att bli aktuellt i denna rekrytering.

#FörbifartStockholmE4
 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
 

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2020-06-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp