VALT JOBB

Systemspecialist IT - Biztalk integrationsplattform


Ansök här

Som Systemspecialist på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Som systemspecialist inom integration arbetar du med att vidareutveckla och effektivisera integrationsplattformen och dess komponenter. I rollen kommer du att tillhandahålla och förmedla expertstöd till Trafikverkets IT-lösningar och medverka som teknisk specialist i olika tjänste- och teknikutvecklingsprojekt. Du arbetar med livscykelhantering av komponenterna i plattformen. Du jobbar i ett agilt arbetssätt med modern teknik och med ett team i framkant av Trafikverkets integrationsplattformar.

Vi söker dig som

  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
  • har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har flerårig arbetslivserfarenhet i närtid som vi bedömmer är inom ett relevant område för tjänsten.
  • har god teknisk kompetens inom ett utpekat teknikområde.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av arbete inom en integrationsplattform.
  • har erfarenhet av AMQP, BizTalk eller API management.

Tjänsten kräver god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Som person är du initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du drivs av utveckling och ständiga förbättringar, är öppen för förändringar och ser innovativa lösningar. Vidare har du har god förmåga att förmedla dina och andras idéer om hur organisationen kan utvecklas.

I tjänsten ingår att ha kontakt med andra projekt och förvaltningar. Det är därför av stor vikt att du har lätt för att samarbeta med olika personer. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.

Valbara placeringsorter: Borlänge, Linköping, Solna, Örebro

Intervjuort: Borlänge, Solna

Trafikverket sår för resekostnad till/från intervjuort

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Linköping

Trafikverket

Ansök senast 2020-05-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp