VALT JOBB

Systemutvecklare


Ansök här

Som Systemutvecklare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring.

Trafikverket är mitt i en pågående stark digital transformation och vi kan erbjuda en spännande resa mot framtidens arbetssätt och teknik.

Som engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår. Det kommer finnas möjlighet att utveckla din egen kompentens inom denna resa. Du kommer att arbetar nära tillsammans med dina andra kollegor i ett agilt arbetssätt.

Vill du ha en utmaning, möjlighet att växa samt vara med och bidra till förändring inom K2 (BPM (Business Process Management))? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi bygger upp vår egen kunskap och erfarenhet inom K2-platformen. Du kommer vara en av nyckelspelare i detta. Trafikverket kommer hjälp dig att växa in rollen med utbildning på plattformen och arbete med projekt. K2 erbjuder Trafikverket en processautomationslösning som hjälper Trafikverket att utveckla och distribuera processapplikationer (arbetsflöde). Viktiga funktioner inkluderar formulärinföring, rollbaserad åtkomstkontroll och rapportering.Din roll som K2-utvecklare på Trafikverket är att bygga och driva affärsapplikationer på K2-plattformen (BPM) Du kommer att modellera, manipulera och exponera data från flera käll-system och integrera dem med andra Enterprise teknologier.

Vi söker dig som
Har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är en självgående analytiker med problemlösningsförmåga som kan se både till helhet och detalj. Du trivs att jobba självständigt men också i grupp och har en förmåga att kommunicera med olika parter. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

  • har en universitets- eller högskoleutbildning inom systemutveckling alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av arbete inom systemutveckling och integrationsutveckling
  • har erfarenhet av arbete med databaser i MS SQL Server
  • du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att utveckla i SharePoint
  • har erfarenhet och kunskap från HTML/CSS/JavaScript
  • har erfarenhet av arbete inom systemutveckling mot BPM-plattform
  • har erfarenhet av att utveckla i Microsoftplattformen

Trafikverket samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna gällande medflyttarfrågor, detta genom Rekryteringslots. Mer information om detta hittar du på www.rekryteringslots.se

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Tjänsten är antingen placerad i Borlänge eller Göteborg.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2020-08-17


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp