VALT JOBB

Timanställning som kundtjänsthandläggare Gävle


Ansök här

Som timanställd kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på förarprovskontoret i Gävle, tjänsten är en timanställning där du kommer att arbeta på timmar efter behov. Timanställningen innefattar dagtid måndag till fredag och innebär att du mestadels blir in-ringd vid kort varsel men även vid planerad semester av ordinarie personal.

I rollen kommer du dagligen i kontakt med många olika kunder där du delar med dig av information och bemöter våra kunder professionellt. Du finns där för att ge dem bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper.

Du administrerar fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. I rollen ingår även receptionsarbete och allmänna kontorsgöromål. Vid behov av en till provförrättare i teamet kan det bli aktuellt att du får utbildning och därmed också förrätta kunskapsprov.

Arbetet kan innebära resor i viss utsträckning då främst till vårt kontor i Bollnäs där vi stöttar upp med fotografering.

Tjänsten innefattar en timanställning där du arbetar på timme vid behov. Antal timmar som du arbetar kommer att se olika ut olika veckor.  Förarprovskontoret i Gävle har öppet kontorstider måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i mötet med andra människor och som arbetar kundfokuserat. Att se vad som behöver göras och agera därefter kommer naturligt för dig och du förstår din del i det stora sammanhanget, utifrån både kund- och organisationsperspektiv. I din roll som kundtjänsthandläggare behöver du kunna situationsanpassa och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
  • har körkort för personbil
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du:

  • har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • är utbildad provförrättare
  • har erfarenhet av FPS förarprovsystem
  • behärskar arabiska språket

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Dessa skickas ut via mail efter sista ansökningsdagen.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vi bidrar till att göra Sverige närmare för tusentals människor varje år.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

 

Gävle

Trafikverket

Ansök senast 2020-03-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp