VALT JOBB

Verksjurist civilrätt - inriktning entreprenad


Ansök här

Som verksjurist civilrätt på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Som jurist på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Som verksjurist kommer du arbeta nära verksamheten och ge löpande expertråd till chefer och medarbetare inom det entreprenadrättsliga området. Du kommer bland annat arbeta med följande;

Som jurist på Trafikverket skapar du ett mervärde med din juridiska spetskompetens inom entreprenadrätten. Du får möjlighet att använda dina kunskaper i omfattande och komplexa projekt som har stor betydelse i samhället. Du kommer att arbeta tillsammans med och lära av andra skickliga jurister inom Trafikverkets olika verksamhetsområden.

Vi söker dig som har en juristexamen om minst 270hp (180 p) samt flerårig erfarenhet av juridiskt arbete inom det entreprenadrättsliga området. Det är meriterande om du har processerfarenhet.

Vidare har du en god problemlösningsförmåga, där du både har helhetssyn och är öppen för alternativa lösningar. Du är en duktig rådgivare som är serviceinriktad och gärna delar med dig av dina kunskaper. Du är ansvarstagande och prioriterar självständigt mellan dina arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar Trafikverket med Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer. Frågor om tjänsten besvaras av Maria Eriksson, 073-944 50 95, maria.eriksson@poolia.se och Sofia Jansson, 072-074 20 43, sofia.jansson@poolia.se. Du kan ansöka via Poolias hemsida eller via Trafikverkets hemsida.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket är du med och skapar rätt förutsättningar för att vi ska kunna göra Sverige närmare. Vi har en central juristavdelning som ger fullservice till hela Trafikverket i hela landet. Till exempel driver juristerna ärenden i samtliga stora investeringsprojekt. Vårt arbete omfattar allt från förvaltnings- och entreprenadrätt till miljö- och skadeståndsrätt, men även mer verksamhetsinriktade rättsområden som väg- och järnvägsjuridik och expropriationsrätt.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2020-04-05


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp