VALT JOBB

Utbildare inom Trafikledning


Ansök här

Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi ansvarar för leverans av all utbildning till Trafikverket, väg- och järnvägsutbildning till hela Skandinavien och vi har ett antal högskole- gymnasie- och YH-utbildningar med inriktning mot järnväg. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Vill du arbeta som lärare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi levererar all utbildning till Trafikverket och är den största utbildaren inom väg- och järnvägsutbildningar i Sverige. Vi har också utbildningar på gymnasie-, YT- och högskolenivå. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning av blivande trafikledare inom järnväg. I jobbet ingår också arbete med elevdokumentation, framtagning av scenarion för rollspel och som lärare deltar du också i utveckling av nya kurser. En del av undervisningen kommer att ske i vår simulator. Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare. Tjänsten är placerad i Ängelholm

Vi söker dig som

  • har utbildning inom trafikledning och är behörig som tågklarerare vid Trafikverkets järnvägsnät
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har goda kunskaper om och färdighet i att använda program som ingår i Windows Officepaket
  • har svenskt medborgarskap

För att lyckas i rollen ser vi att du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren, är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt, har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Vidare har du god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

För den här tjänsten krävs det att du uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg. 

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Vi använder mail för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och att kolla din mail regelbundet under denna tid.

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Enhetschef                                      Linus Bengtsson                       070-724 89 81
ST                                                    Stefan Kratz                               070-724 80 50
SACO                                              Malin Nyman                             070-724 89 24
SEKO                                              Ingvar Carlsson                          070-724 89 63

Ängelholm

Trafikverket

Ansök senast 2019-04-03


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp