VALT JOBB

Vi söker Signaltekniker till tunnelbanan


Ansök här

Signaltekniker till tunnelbanan            

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Med anledning av det söker vi nu efter dig som är intresserad av att arbeta som signaltekniker. Tjänsten avser heltidsanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde inom tunnelbanan. Den största delen av arbetet utförs nattetid men även dagtid förekommer, likaså helgarbete och beredskap i hemmet i olika utsträckning. 
 
Vi ser att du har ett genuint teknikintresse och inte backar för att ”skita ner fingrarna” om så skulle behövas. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter.  
 
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet.
 
Vi söker dig som har:  
• Elteknisk gymnasieutbildning och erfarenhet som elektriker 
• Intresse för järnvägsbranschen och signalteknik 
• Trafikverkets eller likvärdig grundläggande utbildning i signalteknik är starkt meriterande men Strukton Rail kan erbjuda utbildning inom signalteknik 
• B-körkort  
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen  
 
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se mer information här.
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Stockholm  
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Sandra Johansson på Uniflex.
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att söka tjänsten följer du länken nedan:
 
Ansök:
https://www.uniflex.se/jobb/strukton-rail-soker-signaltekniker-for-arbete-i-tunnelbanan/
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2019-01-31T00:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp