VALT JOBB

Spårsvetsare


Ansök här

Är du Spårsvetsare och på jakt efter nya utmaningar?

Voestalpine Track Solutions- en del av voestalpine Railway Systems - befinner sig i ett spännande skede och söker nu efter driva Spårsvetsare. Som spårsvetsare kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järn-, spårväg och tunnelbana samt med viss nybyggnation. Som spårsvetsare arbetar du bland annat med skarvsvetsning och påläggssvetsning samt rälskapning och sliparbeten. Tjänster avser tillsvidareanställning med möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt på nattetid och helg samt beredskap förekommer.

Vi söker dig som:

  • Spårsvetsare (pålägg & form är meriterande)
  • TSM A, E, L-skydd
  • El-Säkerhetsledare
  • Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på Järnvägen i Trafikverkets anläggningar
  • Har körkort B, meriterande om du även har BE eller C
  • BASÄ-VISTA
  • Grundläggande utbildning i banteknik (kap och slip är meriterande)

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt på säkerhet och därmed även på att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Kontakt:

Wilhelm Pöker

0495 – 743001

Wilhelm.poeker@voestalpine.com

voestalpine Railway Systems – Leader mer än 160 år

voestalpine Railway Systems är världsledande på marknaden för systemlösningar för järnvägsinfrastruktur. Som ett globalt järnvägsteknologiföretag och fullserviceleverantör erbjuder vi våra kunder världen över helt integrerade järnvägslösningar för alla typer av järnvägstransporter. Vi hjälper våra kunder att få maximal nytta av vår förstklassiga produkt- och serviceportfölj för räls, switchar, signalering och övervakningsteknologi - detta är drivkraften bakom all vår verksamhet. Vår infrastrukturportfölj baseras på ett konstant fokus på dynamisk innovation och riktad forskning och utveckling.

Med cirka 7 000 anställda vill vi göra ett viktigt bidrag till rörligheten för människor och transportsystem runt om i världen. Vi har gett ett betydande bidrag till utvecklingen av digitala järnvägssystem genom att använda modern signal- och övervakningsteknologi för att öka befintlig kapacitet och säkerhet och minska kostnaderna.

Världsomfattande, helt integrerade lösningar från en enda källa - PERFORMANCE ON TRACK®

Avancerade material och geometrier i samband med de modernaste produktionssystemen garanterar högsta kvalitet och prestanda hos skenor och brytare. Fullt integrerade och skräddarsydda applikationer för drivning, låsning och detektering optimerar gränssnittet mellan spår- och signalkomponenter. Intelligent övervaknings- och diagnosanordningar tillhandahåller relevant data för att förbättra underhållsaktiviteter. De möjliggör modern kapitalförvaltning av både den fasta infrastrukturen och det rullande materiel. Infrastrukturoperatörer behöver integrerade lösningar som tar hänsyn till specifika nätkrav. Som ett resultat definieras vår marknadsinriktning inte längre av enskilda företagsgränser, utan av strategiska affärsområden: blandad trafik, lokal trafik (pendlare / tunnelbana / spårvagn), höghastighetstrafik och godstrafik (tung last / industri). Vi kan erbjuda ett komplett systemsortiment för alla områden som kombinerar portföljer av räls, switchar, signalteknik och spårlösningar - skräddarsydda och framtidsinriktade lösningar från en enda källa. Som det första och världens ledande systemhus för järnvägstransport erbjuder vi det viktigaste mervärdet för leverantörer av järnvägsinfrastrukturer: vi garanterar maximal tillgänglighet med de lägsta livscykelkostnaderna, vi erbjuder PERFORMANCE ON TRACK®

Enligt överenskommelse

voestalpine Track Solutions Sweden Filial

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp