VALT JOBB

Tågtekniker


Ansök här

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige an¬svarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du måste behärska svenska språket väl, både i skrift och i tal.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du antingen jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka.

Låter det spännande?

Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring produktionschef Magnus Tivemark på telefon 08-629 63 25. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2018-05-27.

Hagalund, Solna

Mantena

Ansök senast 2018-05-27


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp