Annonsera

Annonsera lediga jobb inom järnvägen

Vill ditt företag att era lediga järnvägsjobb ska publiceras på Järnvägsjobb.se? Vi erbjuder två olika sätt att annonsera på. Här kan du läsa mer om dessa och hur det fungerar att annonsera hos oss.

 

Antingen har ni möjlighet att annonsera obegränsat för 100 000 kronor/år eller så kan ni få enstaka annonser publicerade för 3 000 kronor/styck. Enstaka annonser ligger som längst publicerade i tre månader. För medlemmar i JBS annonseras obegränsat för 25 000 kronor/år. Alla priser är exklusive moms.

Så annonserar ni på Järnvägsjobb.se

Väljer ni att annonsera ett obegränsat antal annonser kan ni antingen mejla oss era annonser eller så utvecklar vi en automatisk uppdatering av era annonser direkt från ert rekryteringssystem. Om ni vill mejla in annonserna gör ni det till webmaster@jarnvagsjobb.se.

Medlemmar i Järnvägsentreprenörerna annonserar gratis, men om vill ni ha den automatiska uppdateringen från rekryteringssystemet är ni med och finansierar utvecklingen av denna.

Är ni intresserade av att annonsera? Kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se.

En mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare

Järnvägsjobb drivs av järnvägsbranschen och vi arbetar hårt med att säkerställa kompetensförsörjningen, då det är en av våra viktigaste frågor. Vi vet alla att kompetensbristen i framtiden kan bli ett stort problem för hela järnvägsbranschen. Järnvägsjobb.se är vår mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare i branschen.

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp