VALT JOBB

Nationell samordnare


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som Nationell samordnare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Vi erbjuder dig en bred och viktig roll där du får möjlighet att driva operativa och strategiska frågor som nationell samordnare, ansvarsområde bangårdar.

Som ansvarig för ett funktionellt system bangårdar, arbetar du med att redovisa, analysera och följa upp systemets funktion. Detta innebär att utifrån krav på funktion arbeta med analyser av systemet samt vad som påverkar funktionen och att ta fram en handlingsplan för åtgärder.  Du är också kontaktperson och ansvarar för att besvara både interna och externa frågor kopplade till anläggningen och dess funktion.

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning om minst 240 hp inom ett område som bedöms relevant eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet kan bedömas som likvärdigt.
  • har erfarenhet som projektledare och/eller som utredare inom järnväg
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

I denna befattning ställer vi kravet att du har förmåga att kommunicera, samarbeta och samverka med enskilda individer och/eller grupper då det ingår både externa och interna kontakter.
Vidare kräver befattningen helhetssyn, god analytiskt förmåga, stor noggrannhet samt förmåga att kunna leda projekt, work shops och sammankomster.

Placeringsort: Regionorter

Intervjuort: Solna

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Gävle

Trafikverket

Ansök senast 2019-03-17


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp