VALT JOBB

Systemutvecklare


Ansök här

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår.

Har du ett brinnande intresse för systemutveckling? Vill du arbeta i en kreativ organisation där du bidrar till utvecklingen av vår infrastruktur och framtidens vägar och järnvägar? Inom avdelningen järnväg söker vi dig som vill arbeta som systemutvecklare i våra spännande uppdrag. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

 • Arbete i hela kedjan från kravfångst till driftsättning
 • Samarbete i team med ett agilt arbetssätt
 • Öppen dialog med verksamhet och externa intressenter
 • Programmering där du som systemutvecklare ansvarar för att utveckla och testa komponenter
 • Integrationer mellan egenutvecklade och köpta komponenter

Vi söker dig som

 • har högskoleutbildning med inriktning IT (180 hp) t.ex. systemvetare, dataingenjör eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
 • har flerårig dokumenterad erfarenhet av systemutveckling.
 • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
 • har goda programmeringskunskaper inom Microsoftplattformen såsom C#, .Net och SQL Server.

Det är meriterande om du

 • har kunskap och erfarenhet inom något av följande områden:  avancerad grafisk gränssnittsprogrammering GDI+,  SQL Service Broker och MSMQ, -Powershell - Webbutveckling, JavaScript.

Som person

 • är du en självständig och målinriktad problemlösare med god samarbetsförmåga. Du ser vad som behöver göras och drivs av att leverera resultat.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Urvalstest kan komma att användas i denna rekrytering.

Placeringsort/Intervjuort: Borlänge

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

 

 

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2019-02-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp